dinsdag 18 november 2008

Dat feestje waar hij wel is, zij ook, maar die ene niet.


Tegenwoordig word je helemaal dood gegooid met die community sites. Je kan je kont niet keren of je raakt weer verstrikt in een nieuwe 'vrienden netwerk' myspace/hyves/facebook rip off. Maar soms zijn kom je iets tegen dat wel wat toevoegt.

Neem nu Tipspot, een mooi initiatief dat zich duidelijk weet te onderscheiden van al die andere netwerk 2.0 sites. Tipspot is een online agenda waar je evenementen zoals feesten, exposities, film, etc. binnen een stad kan terug vinden. Je bent in Utrecht, kijkt op je mobiel of er nog wat te doen is en binnen no time sta je in een bunker je booty te shaken. Het mooie is dat je een vriendenlijst kan opbouwen en evenementen kan tippen, zodat je vrienden weten waar jij die avond aan loopt te zijn. Erg handig, erg vlot en je hoort van dingen waar je normaal nooit van gehoord zou hebben. Ze wonnen dan ook niet voor niet die tweede plaats bij die Vodafone Mobile Clicks 2008 contest.

De site is in zijn beta stadium en daarom kan nog niet iedereen zich aanmelden, maar laat ik nou een tiental uitnodigingen klaar hebben liggen. Dan kan je mee helpen met het perfectioneren van de site en je vrienden vertellen dat je er in 2008 al bij was. Mail me op bostma@hotmail.com, dan krijg je er één in je mailbox.

www.tipspot.com

Geen opmerkingen: