maandag 5 mei 2008

Homeroom

Één van mijn favoriete labels op het moment is het kleine, maar kwalitatief hoogstaande 'Homeroom'. Tussen al het schreeuwerige streetweargeweld waar je op straat in verdrinkt is het een verademing om een label te zien dat niet zoveel mogelijk kleuren op een shirt gooit en niet aan kinderachtige all over prints doet. Op een toffe subtiele manier worden er referenties naar de jaren tachtig in de kleding gestopt, met als persoonlijke favoriet, het 'Flash Dance' shirt (verwijzing naar de film, duh, Flash Dance) voor de dames.


Flash Dance

Ook de crewnecks zijn erg nice, mijn persoonlijke favoriet is deze 'Red Geo', maar ook de net nieuwe 'Strikes Twice' heeft een prima print. Dat ze niet alleen grafisch erg sterk zijn bewijst de pouch in de 'Red Geo' crew, iets wat je over het algemeen alleen bij hoodies ziet. Het zijn die kleine details die 'Homeroom' onderscheiden van de andere streetwear labels.


Red Geo
Strikes Twice

Natuurlijk zijn ze niet perfect, zo slaan ze de plank behoorlijk mis met dit 'Kill hipster bitches' shirt en zo hebben ze nog wel meer lelijke uitschieters, maar dat mag de pret niet drukken. Zeker de moeite waard om in de gaten te houden. Ze hebben een nette overzichtelijke webshop waar je al dit moois voor een hele redelijke prijs kunt bestellen ($78,- voor een crewneck), trouwens ook bij Digital Gravel te verkrijgen. Kijken.

Geen opmerkingen: